Nova vest
Fudbal

Petak, 30.01.2015.

03:04

Roma se okrenula Dumbiji

Nakon što je propao pokušaj da dovede napadača Šahtjora Luiza Adrijana, Roma se dogovorila sa CSKA u vezi sa Sejduom Dumbijom.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images
foto: Beta/AP

Kako prenose italijanski mediji, napadač Obale Slonovače će se preseliti iz Moskve u Rim, po okončanju Kupa afričkih nacija.

Dumbija je ove sezone dva puta igrao protiv Rome sa CSKA u Ligi šampiona, ali nije zatresao mrežu italijanskog kluba. Ipak, u sezoni ima skor od 11 golova na 19 utakmica.

Roma očajnički traži golgetera jer je prvi strelac "vučice" ove sezone srpski reprezentativac Adem Ljajić, koji iako nije klasični napadač, niti konstantno prvotimac, ima sedam golova na 18 utakmica.

U međuvremenu, rimski tim je poslao napadača Matiju Destra u Milan, pa traži zamenu.

Roma pokušava da se vrati u borbu za titulu u Italiji. Posle 20 kola ima sedam bodova manje od lidera Juventusa, a zbog pet remija u poslednjih šest kola.

Dumbija ima 27 godina, pre CSKA igrao je za Kašivu Rejsol, Tukušimu i Jang Bojse. Reprezentativac je bio 28 poena uz četiri gola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve