Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 29.01.2015.

18:16

Fudbaleri Jagodine u Turskoj

Fudbaleri Jagodine otputovali su na pripreme u Antaliju gde će boraviti do 10. februara i za to vreme odigrati osam prijateljskih utakmica.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images
Starsport

Stručni štab na čelu sa trenerom Simom Krunićem u Tursku je poveo 27 igrača, među koma nije iskusni golman i nekadašnji reprezentativac Anđelko Đuričić, koji ima nesuglasica sa Upravom oko isplate dugovanja.

"Reč je o glavnom delu priprema, a ugovorene utakmice u Antaliji nam rezultatski nisu u prvom planu. Cilj je da svim igračima pružimo priliku i sa jakim protivnicima vidimo gde smo", izjavio je Krunić novinarima pred polazak.

On je istakao da su svi igrači zdravi i spremni da maksimalno odrade pripreme u Antaliji.

"Očekujem uspešne pripreme za prolećna iskušenja na dva fronta. Ciljevi su osvajanje Kupa i plasman u vrh tabele, odnosno mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope", zaključio je Krunić.

Jagodinci će na pripremama odigrati utakmice protiv ukrajinskog Volina, rumunskog Pandurija, Zetisu iz Kazahstana, poljskog Pogona, ruskih ekipa Rostov i UFA, mađarskog Ujpešta i kineskog Čanginga.

Jagodina posle prvog dela Superlige zauzima sedmo mesto sa 21 bodom, a u prvom kolu prolećnog dela šampionata 21. februara gostuje Mladosti iz Lučana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve