Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 29.01.2015.

17:02

Partizan poražen od Austrije

Fudbaleri Partizana poraženi su od Austrije sa 4:1 (3:0) u trećem pripremnom meču u Turskoj.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images
partizan.rs

Crno-beli su do sada izgubili od moskovskog Dinama sa 4:1 i odigrali nerešeno 2:2 sa Cirihom.

Jedini gol za tim Marka Nikolića postigao je Škuletić na početku drugog poluvremena, dok su se u listu strelaca za Austriju upisali dvostruki strelac Gorgon i Rojer u prvom poluvremenu, a u finišu susreta precizan je bio Larsen.

Ovo je bio poslednji meč Partizana na prvom delu priprema u Turskoj, crno-beli se u Beograd vraćaju u subotu, a četvrtog ferbuara ih čeka meč sa Sinđelićem.

Petog februara Partizan ponovo odlazi u Tursku gde će odigrati pet novih pripremnih mečeva sa Sarajevom, Liteksom, Mariborom i Đerom, dok peti protivnik još nije poznat.

"Crno-beli" se u Beograd vraćaju se 14. februara, a prvi meč prolećnog dela će igrati na svom stadionu sa Voždovcem 21. februara.

Tok meča:

U kombinaciji za ovaj meč nisu Ćirković, Luka i Ostojić koji su lakše povređeni, dok Lazović, Lukić, Bogosavac i Pantić odmaraju.

Austrija je bolje počela meč i već posle samo pet minuta stigli do dva gola prednosti, dok Partizanova odbrana nije bila na visini zadatka. Strelac prva dva gola je Gorgon u trećem i petom minutu. U 25. minutu ekipa iz Beča postiže i treći pogodak, a ovoga puta precizan je bio Rojer.

Partizan uzvraća na samom početku drugog poluvremena i u 49. minutu preko Škuletića smanjuje rezultat na 3:1. Trener Marko Nikolić napravio je jednu izmenu, umesto Pauljevića u igru je ušao Stevanović.

U finišu susreta Larsen postiže pogodak za Austriju. Do kraja susreta Nikolić je napravio još nekoliko izmena, a priliku su dobili još Živko Živković, Petrović Ivan, Marinković, Brašanac, Kojić i Ninković.

Sastavi:
Partizan: Lukač (Živković 64), Pauljević (Stevanović 46), Petrović N, Ilić B, Volkov (Petrović I. 72), Drinčić, Marković (Marinković 64), Babović, Škuletić (Kojić 64), Živković, Grbić (Ninković 64)
Austrija Beč: Lindner, Lajtgeb, Grunvald, Ramzebner, Culehner, Gorgon, Holand, Rozer, Šutner, Koh, Rotpuler.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

107 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d