Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 29.01.2015.

14:00

"Katai, shvati, fudbal nije zabava"

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je za Sport da Aleksandar Katai mora da shvati da fudbal nije zabava.

Izvor: B92, Sport

Autor:B92, Sport

Default images
StarSport

"Katai je odličan igrač, a ako ne bude uspeo da ostvari karijeru onda je sam kriv. Tehnički je sjajan, ali mora da shvati da fudbal nije zabava i da se igra u oba pravca. Kad to usvoji moći će da igra posle Zvezde u velikom klubu. Ja ga teram da igra, ali je problem to što ga nisu terali treneri pre mene. Teško je promeniti nekome glavu za tri meseca, ja se trudim da to učinim i mislim da ću uspeti".

Takođe, trener šampiona Srbije rekao je i da je zadovoljan kako se Nenad Gavrić snašao na desnom boku, ali da će u prolećnom delu šampionata morati da se žrtvuje za ekipu.

"Njegov učinak na desnoj strani u 90 minuta su dve asistencije i gol. Međutim, dok je Lazović tu i dok igra ovako, Gavra mora da se žrtvuje. I on sam je svestan situacije. A, Zvezda je njega dovela dok sam ja još bio trener Napretka i to kao desno krilo. Kod mene je igrao samo desno, a na "Marakanu" je došao kao zamena za Lazovića", dodao je Lalatović za Sport.

Crveno-beli su se u međuvremenu vratili sa prvog dela priprema u Sloveniji, gde su ostavrili tri pobede u isto toliko mečeva, dok ih početkom feburara očekuje put u Tursku, uz još nekoliko pripremnih utakmica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve