Nova vest
Fudbal

Sreda, 28.01.2015.

20:37

Kvadrado košta 35 miliona

Italijanski prvoligaš Fiorentina prodaće Čelsiju svog fudbalera sredine terena Huana Kvadrada samo ako engleski klub plati 35 miliona evra.

Izvor: NL

Autor: NL

Default images
Beta/AP Photo/Fabrizio Giovannozzi

Trener ‘Viole’ Vinčenco Montela rekao je da veruje da će kolumbijski reprezentativac ostati u klubu i da klub neće pristati na sumu manju od otkupne klauzule.

"U njegovom ugovoru postoji klauzula o raskidu od 35 miliona evra i može da ode ako je neki klub plati, ali i ako to on želi. Nisam sa njim razgovarao o tome, ali mislim da će ostati u Fiorentini", rekao je Montela.

Navodi se da je Čelsi uz određenu sumu novca ponudio Fiorentini i svog fudbalera Mohameda Salaha, ali da je italijanski klub zainteresovan samo za novac.

Posle Svetskog prvenstva u Brazilu i dobrih igara Kvadrada, za njega su zainteresovani Mančester junajted i Barselona, ali nijedan klub nije poslao odgovarajuću ponudu.

Kvadradov ugovor sa Fiorentinom ističe u julu, a italijanski mediji su preneli da on želi da pređe na Stamford Bridž, ali i da se ne meša u pregovore klubova i mirno trenira sa saigračima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve