Nova vest
Fudbal

Sreda, 28.01.2015.

08:57

Bejl: Nisam pohlepan

Fudbaler Reala Garet Bejl rekao je da nije opterećen time da mora da bude taj koji će da šutne na gol, ali je naglasio da igra fudbal onako kako želi.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Beta/AP Photo/Miguel Morenatti

Napadač ‘kraljevskog kluba’ više puta se našao na udaru zato što više sam želi da uputi šut ka golu, nego da proigra svoje saigrače, iako su oni u boljoj poziciji.

Međutim, velški internacionalac tvrdi da je on timski igrač i da jednako stvara šanse za saigrače koliko postiže golove.

Ljudi imaju svoje mišljenje i tako oni zarađuju za život. Smatram da kada igram i postižem golove i stvaram šanse drugima, nisam pohlepan. Igram fudbal na svoj način, takav sam”, naglasio je Bejl.

Bejla je na terenu posebno kritikovao najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo u porazu od Valensije 2:1, ali je najskuplju igrač sveta odbranio odluku koju je doneo u tom trenutku.

Sve što mogu da se setim sa te utakmice je da sam išao na gol i da sam želeo da budem strelac. I da sam postigao gol, niko ne bi o tome više pričao. Ali, nisam ga video i bilo bi teško asistirati mu. Međutim, to je deo fudbala i to je to. Kada se približavate golu, želite da zatresete mrežu, ali se ponekad to ne desi. Način na koji se izborite sa tim pokazuje vaš karakter”, istakao je Bejl.

25-godišnji Bejl je od početka ove sezone odigrao 28 utakmica za Real u svim takmičenjima i postigao je 14 golova, uz sedam asistencija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve