Nova vest
Fudbal

Sreda, 28.01.2015.

02:09

Rad krenuo snažno u Antaliji

Fudbaleri Rada stigli su u Antaliju i već prvog dana priprema odradili dva naporna treninga.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
Zvanièni sajt

‘Građevinare’ su u Antaliji dočekali idealni tereni i lepo vreme, što će treneru Milanu Milanoviću znatno olakšati rad.

Na uvodnom treningu rađeno je na snazi i izdržljivosti dok je na popodnevnom trenignu igrano sa loptom – sedam na sedam i taktička varijanta pokrivanja slobodnog prostora.

Posle treninga strateg kluba sa Banjice naglasio je da je ekipa imala celodnevni put kao i da se kod momaka osetio umor, ali da će se oporaviti i biti na pravom putu do povratka u Beograd.

“Put je bio naporan i na prvom treningu radili smo na oporavku da se momci pripreme za dalji rad. Ovo je karantisnki režim koji sprovodimo. Imamo odlične uslove za rad kako u hotelu tako i na terenima i sve je podređeno radu. Očekujem od igrača da pruže maksimum na treninzima i pripremnim utakmicama i da će im sve to dosta koristiti u daljem takmičenju”, rekao je Milanović.

Milanović je na put poveo 26 igrača, a na spisku su: Borisa Radunović, Darko Dejanović, Miloš Marković, Stefan Vico, Nikola Maraš, Nikola Đurić, Nikola Raspopović, Vladimir Rodić, Ognjen Gnjatić, Branislav Milošević, Đorđe Denić, Aleksandar Simić, Ivan Marković, Nemanja Mihajlović, Miloš Milisavljević, Miloš Čudić, Borko Veselinović, Filip Erić, Uroš Nenadović, Miloš Obradović, Petar Jelić, Bogdan Mladenović, Matija Ljujić, Stefan Mihajlović, Filip Bajinović i Aleksandar Milanović.

‘Građevinari’ će u tom turskom letovalištu boraviti 15 dana i pored treninga, imaće i četiri prijateljske utakmice.

Prva provera izabranike Milana Milanovića očekuje u četvrtak, kada će im rival biti Belhatov, a potom slede dueli sa Astanom, 1. februara, Pohang Stilersima, 5. februara, i Slavijom iz Praga, 8. februara.

Fudbaleri Rada će pred početak prolećnog dela šampionata odigrati još jednu prijateljsku utakmicu u Beogradu. Na startu druge polusezone, ‘Građevinari’ se 14. februara sastaju sa Vojvodinom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve