Nova vest
Fudbal

Sreda, 28.01.2015.

03:03

Simeone: Rikelme, hvala za sve noći

Trener Atletika Dijego Simeone rekao je za Huana Romana Rikelmea, koji je u ponedeljak objavio povlačenje, da je bio neverovatan fudbaler.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Beta/AP Photo/Eduardo Di Baia, File

36-godišnji Argentinac je tokom karijere igrao za Boku Juniors, Barselone, Viljaeral i Argentinos Juniors. Za reprezentaciju Argentine je odigrao 51 utakmicu i postigao 17 golova.

Simeone i Rikelme su igrali zajedno u nacionalnom timu, ali se trener Atletika osvrnuo na karijeru svog sunaridnika kao navijač, a ne kao saigrač.

Rikelmeu želim sve najbolje. Mnogo je dao fudbalu, bio je neverovatan fudbaler, sa sjajnom karijerom. Kao navijač, hvala ti za sve noći koje si nam podario”, rekao je Simeone.

Tokom bogate karijere, Rikelme je osvojio pet titula i tri trofeja na Kopa Libertadoresu sa Bokom, kao i dva Intertoto kupa sa Viljarealom, a četiri puta je proglašen za najboljeg argentinskog fudblera godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve