Nova vest
Fudbal

Sreda, 28.01.2015.

23:59

Rodžers: Kurtoa dobio dvomeč

Menadžer Liverpula Brendan Rodžers smatra da je njegov tim bio bolji od Čelsija u dvomeču polufinala Liga kupa, u kojem je poražen.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images
foto: Beta/AP

Nakon 1:1 na Enfildu, nije bilo golova tokom 90 minuta na Stamford Bridžu, ali je golom Branislava Ivanovića u produžetku Čelsi stigao do finala na Vembliju.

"Bili smo bolji tokom ova dva meča, bili smo izuzetni. Imali smo dobre gol šanse, ali nismo ih iskoristili. Mislim da je njihov golman dobio ovaj dvomeč. Osećam samo ponos jer su igrači dali sve od sebe", rekao je Rodžers.

Liverpul je bio mnogo bolji od Čelsija u prvom poluvremenu, revanša, ali je posustao u nastavku utakmice na Bridžu.

"Taktički naš presing je bio veoma, veoma dobar. Stvarali smo šanse i pravili im probleme. Mislim da nisu imali šut u okvir gola u prvom poluvremenu. Jeftino smo im dali loptu kod gola, naša linija je morala da odigra bolje. Bili smo bolji u svakom aspektu meča, ali nismo mogli do velikog gola. Ponekad imaš barijeru ispred sebe, sada je to bio Kurtoa", rekao je Rodžers.

Liverpul se okreće Premijer ligi gde je posle 22 kola tek osmi sa 35 bodova, pet manje od mesta koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

"Ovaj duel nam je pomogao da vratimo naš identitet. Sada moramo da nastavimo dalje. Odlučni smo da izborimo mesto za Ligu šampiona, moramo ostati koncentrisani", zaključio je menadžer Liverpula.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve