Nova vest
Fudbal

Utorak, 27.01.2015.

23:51

Murinjo: Gaženje Koste? A penal?

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo oduševljen je što će njegov tim igrati finale Liga kupa na Vembliju, ali je očekivao raniji kraj meča sa Liverpulom.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images
foto: Beta/AP

Čelsi je tek posle produžetka savladao "redse" u dvomeču polufinala, golom Branislava Ivanovića.

"Srećan sam jer smo Liverpul, koji je sada novi, bolji tim. Meč je rešen jednim golom koji je morao da dođe tokom 90 minuta. U drugom poluvremenu smo imali mnogo fudbala. Mnogo mi znači finale na Vembliju, to je istorija, to nas nosi", rekao je Murinjo.

Portugalac je tokom meča često protestovao zbog nekih odluka glavnog sudije, pa je zbog toga propustio i jedini gol njegovog tima. Posebno je bio besan što Dijego Kosta nije dobio penal u prvom poluvremenu.

"Ako budem pričao, ljudi će reći 'Evo ga opet Murinjo'. Ako budem pričao FA će pokušati da me kazni kao i uvek. Ali mislim da je to bolje za vas. I pored pobede ne mogu da se ne pitam zašto. Najvažnije je ipak da smo pobedili, igrači su srećni, navijači su srećni, sve je divno", rekao je Murinjo.

S druge strane, okrenuo je na svoju stranu pitanje novinara da prokomentariše to što je Kosta dva puta namerno nagazio protivničke igreče.

"Ne želim da pričaom o odlukama i odlukama. Ako moram, onda ću da pričam o onome što znam. Kada igrač zaustavi kontru igranjem rukom, onda je to žuti karton, kada igrač šutne drugog u kaznenom prostoru, onda je to penal. Pričaću o penalu koji je bio nad Kostom. Pustite Kostu da igra svoj fudbal", zaključio je Murinjo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve