Nova vest
Fudbal

Utorak, 27.01.2015.

19:07

Žestok sukob Babovića i Škuletića

Iako je došao tek pre desetak dana u Partizan, Stefan Babović je već uspeo da se sukobi sa jednim od saigrača, Petrom Škuletićem.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
foto: partizan.rs

Jedino pojačanje crno-belih u dosadašnjem delu prelaznog roka i prvi strelac tima iz prvog dela sezone imali su žestoku svađu uz gomilu psovki na poluvremenu duela sa Cirihom.

Nema sumnje da je Škuletić nervozan na ovim pripremama jer mu je klub pred početak prelaznog roka stopirao već dogovoren transfer u francuski Lil, gde je sjajni napadač prošao i medicinske preglede.

"Sukobi se dešavaju u pripremnom periodu, ali njihove igre su nešto što ne zadovoljava. Kada se vratimo u Beograd moraćemo da vidimo ko ide, a ko ostaje, da se podvuku crte i vidimo ko igra za Partizan na proleće. Bilo je onih koji se nisu ni oznojili, a pričaju po terenu. To nije moglo do sada, pa neće moći ni od sada. Sve to ide od labavog pristupa utakmici", objasnio je trener Marko Nikolić.

Saigrači su ipak morali da reaguju kako verbalni ne bi prerastao u fizički sukob, prenose "Večernje novosti".

"Sve je u redu, Stefan i Petar su se izmirili i izvinili se ostatku ekipe u svlačionici", rekao je novinarima Danko Lazović, kapiten tima na ovom pripremnom meču.

Partizan je remizirao sa Cirihom 2:2, u drugom test meču u Antaliji. U četvrtak igra protiv bečke Austrije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

74 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve