Nova vest
Fudbal

Utorak, 27.01.2015.

11:51

Menez: Igrači su uz Inzagija

Fudbaler Milana Žeremi Menez rekao je da bi igrači voleli da trener Filipo Inzagi dugo ostane u klubu, uprkos tome što mediji spekulišu da ga sabotiraju.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Navodno, prvotimci nisu zadovoljni Inzagijevim načinom rada i moiguće je da će legendarni golgeter doživeti sudbinu nekadašnjeg saigrača i prethodnika na klupi rosonera Klarensa Sedorfa.

"Atmosfera u ekipi je dobra i svi igrači su uz trenera. Prolazimo kroz teška vremena, ali moramo da se izdignemo, radimo još jače i rezultati će doći. Istina, izgubili smo veoma bitnu utakmicu protiv Lacija, zbog trenera i navijača, ali ne smemo da stavljamo dodatan pritisak", rekao je Menez, a prenosi Tutosport.

Tutosport navodi da će Inzagijev status zavisiti od rezultata u narednim mečevima u Seriji A protiv Parme i Juventusa.

Sedmostruki šampion Evrope bez pobede je u prvenstvu na poslednjih pet utakmica i trenutno se nalazi na razočaravajućem 11. mestu sa 26 bodova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

11 h

U fokusu

Vidi sve