Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 26.01.2015.

19:29

Delegacija UEFA u Beogradu

Brojna delegacija UEFA nalazi se od ponedeljka do četvrtka u radnoj poseti Beogradu povodom organizacije prvenstva Evrope u futsalu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Taj šampionat u prestonici Srbije biće održan početkom 2016. godine.

Čak 14 predstavnika UEFA, koji se bave svim segmentima organizacije velikog turnira, obavljaju razgovore i konsultacije sa predstavnicima Fudbalksog saveza Srbije (FSS), koji zajedno učestvuju u pripremi značajnog fudbalskog dogadaja i za Evropu i za Srbiju.

Članove delegacije UEFA primio je generalni sekretar FSS Zoran Laković i u ime našeg saveza obećao maksimalne uslove i pun kapacitet priprema, kako bi ovaj važan dogadaj potvrdio da je Srbija uvek dobar domaćin i pouzdani fudbalski partner.

Najveći broj sastanaka održan je u "Beogradskoj Areni", koja će i biti domaćin završnog turnira za titulu prvaka Evrope u futsalu.

Za sredu je predviđena i zajednička poseta UEFA i FŠ Skupštini Beograda, gde će sa rukovodiocima prestonice biti dogovoreni detalji oko uključenja gradskih organa u organizaciju dogadjaja, čiji značaj prevazilazi sportske okvire.

Dakle, Beograd će u januaru 2016. godine biti evropska prestonica fudbala, ali i turizma, jer se očekuje veliki broj gostiju iz inostranstva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve