Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 26.01.2015.

13:52

Đilardino ponovo u ’Violi’

Italijanski fudbaler Alberto Đilardino vratio se u Fiorentinu, u kojoj će nastupati kao pozajmljeni igrač kineskog Gvangžua.

Izvor: NL

Autor: NL

Default images
Beta/AP Photo/Fabrizio Giovannozzi

Kako su preneli italijanski mediji, 32-godišnji napadač će u klubu za koji je već nastupao od 2008. do 2012. igrati do kraja sezone.

Đilardino je za četiri godine u Firenci postigao 59 golova na 143 utakmice i bio je jedan od ključnih igrača. Posle toga je nastupao u Bolonji i Đenoi, iz koje je letos otišao u kineski klub, za koji je odigrao 17 utakmica i postigao šest pogodaka.

Đilardino je karijeru počeo u Pjačenci, igrao je još u Veroni, Parmi i Milanu, a sa reprezentacijom Italije, za koju je nastupio 57 puta uz 19 golova, osvojio je Svetsko prvenstvo u Nemačkoj 2006.

Istovremeno, vlasnik Fiorentine Andrea dela Vale izrazio je nadu da će vezista tog kluba Huan Kvadrado ostati u ’Violi’, iako je fudbaler navodno upravi jasno stavio do znanja da žel da pređe u Čelsi.

Kvadrado je na meti Čelsija, ali Fiorentina ne želi da ga proda engleskom klubu za manje od 35 miliona evra, kolika je otkupna klauzula u ugovoru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve