Nova vest
Fudbal

Nedelja, 25.01.2015.

17:58

Mančini: Zadovoljan sam igrom

Trener Intera Roberto Mančini izjavio je posle poraza svog tima na domaćem terenu od Torina sa 1:0 da je zadovoljan izdanjem svojih igrača.

Izvor: NL

Autor: NL

Default images
Beta/AP Photo/Matteo Bazzi, Ansa

’Bikovi’ su pobedili golom Moretija u nadoknadi vremena, a italijanski stručnjak je istakao da su njegovi fudbaleri ispoštovali dogovor iz svlačionice.

"Zadovoljan sam prikazanim, tim je uradio ono što sam tražio. Držali smo loptu u svom posedu, ali nismo bili dovoljno konkretni pred golom protivnika“, rekao je Mančini.

Trener ’Nerazura’ je naglasio da je pad koncentracije došao u najgorem momentu po njegov tim.

Fudbal je jako okrutan,veoma je nesrećno kada izgubite u poslednjoj sekundi, ali to je sport. Pala nam je koncentracija u poslednjim trenucima, uopšte nismo smeli da im dozvolimo taj korner“, istakao je Mančini.

Nekadašnji italijanski reprezentativac smatra da su njegovi izabranici zaslužili da pobede i da je i pored poraza Inter u sve boljoj formi.

Inter nije zaslužio ni nerešen rezultat, a kamoli poraz, zato se i osećam užasno. Falilo nam je više kvaliteta u poslednjoj trećini, ali smo konstatno imali inicijativu i na pravom smo putu“, zaključio je Mančini.

Italijanski stručnjak se požalio i na probleme svog tima sa povredama i naglasio da je pred ’Nerazurima’ u drugom delu sezone težak posao.

Zaista nemam sreće ni sa povredama, sada sam morao da izmenim dva igrača zbog toga i to me je sprečilo da unesem neke novine u igru. Bilo nam je važno da dobro startujemo u drugom delu sezone, ali sada nam samo ostaje da zasučemo rukave“, dodao je Mančini.

Inter se trenutno nalazi na devetom mestu Serije A sa sedam bodova manje od petog mesta, na kojem je Napoli, koje donosi takmičenje u Evropi sledeće sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve