Nova vest
Fudbal

Nedelja, 25.01.2015.

14:55

Arsenalu štoper, Viljarealu Kembel

Doskorašnji štoper Viljareala Gabrijel Paulista novo je pojačanje Arsenala, a transfer je vredan 20 miliona evra.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
Beta/AP Photo/Petros Karadjias

Viljareal će pojačati i napadač ‘Tobdžija’ Džoel Kembel koji dolazi na pozajmicu, a trener ‘Žute podmornice’ rekao je da je ponuda londonskog kluba bila predobra da bi je Viljareal odbio.

"Odlazak Gabrijela nas je zatekao, pošto nismo planirali promene tima u januaru, ali ni klub ni igrač nisu mogli da odbiju ponudu Arsenala", rekao je Marselinjo.

Trener Viljareala je istakao da će klub do kraja prelaznog roka tražiti zamenu za brazilskog defanzivca, a da je dolazak Kembela zanimljiv za sve u klubu.

Imamo novca da dovedemo zamenu i tražimo štopera, ali neće biti lako dovesti pojačanje zato što je sve veće interesovanje za najbolje defanzivce. Džoel Kembel je zanimljiv igrač za nas jer može da igra na nekoliko pozicija u timu i zato što nemamo taj tip fudbalera u timu”, zaključio je Marselinjo.

Paulista ima 24 godine, karijeru je započeo u Vitoriji iz koje je 2013. godine prešao u Viljareal. Džoelu Kembelu će ovo biti četvrta pozajmica otkako je igrač Arsenala. Do sada je bio pozajmljivan Lorijenu, Betisu i Olimpijakosu.

Arsenal se nalazi na petom mestu Premijer lige sa 39 bodova, jednim manje od četvrtog Mančester junajteda i tri manje od trećeplasiranog Sautemptona.

Viljareal je šesti na tabeli Primere, sa bodom manje od Sevilje koja zauzima mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve