Nova vest
Fudbal

Nedelja, 25.01.2015.

10:09

Babović: Volim Lalatovića, ali...

Fudbaler Partizana Stefan Babović izjavio je da mu je trener Crvene zvezde Nenad Lalatović veliki prijatelj.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
partizan.rs

Babović se pre dve nedelje po treći put vratio u Partizan, pošto je godinu i po dana proveo u ekipi Voždovca.

On je letos odbio da pređe upravo u Crvenu zvezdu, a za „Večernje novosti“ je rekao da bi se pre obesio nego da prijatelju otkrije tim za ’večiti derbi’.

„Pričam sa Lalom o fudbalu stalno, volim ga podjednako kao rođenog brata. On je neko ko je meni mnogo bitan u životu, a na terenu je protivnik kao i svako drugi. Neće biti prvi put da igramo jedan protiv drugog. Ne bih mu otkrio tim nikada pre derbija, pa pre bih se obesio. Nema ni javljanja pred tu utakmicu“, rekao je Babović za „Večernje novosti“.

Partizan je pripreme u Turskoj započeo ubedljivim porazom od moskovskog Dinama sa 4:1, a jedini gol za srpski tim postigao je upravo Babović, kada je ’panenkom’ realizovao penal.

„Nisam bio planiran da šutiram penal, ali sam osetio da mogu u tom trenutku. I da je uhvatio golman život bi se nastavio, bilo bi negodovanja u ekipi, ali išli bismo dalje, uvek je tu sutra. Ponovio bih to i u takmičarskim utakmicama ne bi mi bio prvi put. U Kupu u Holandiji sam jednom pogodio prečku“, dodao je fudbaler ’crno-belih’.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d