Nova vest
Fudbal

Subota, 24.01.2015.

16:43

Zvezda odložila promociju Jovovića

Fudbalski klub Crvena zvezda odložio je predstavljanje reprezentativca Crne Gore Vladimira Jovovića, iako je za subotu bila zakazana njegova promocija.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
Beta/AP Photo/Risto Bozovic

Jovović je u subotu u 15 sati trebalo da potpiše troipogodišnji ugovor sa ’crveno-belima’, ali je on, prema rečima poslovnog direktora Stefana Pantovića, odložen jer nisu utanačeni određeni detalji sa Sutjeskom.

"Nije veliki probem i razlike nisu nepremostive. Sve je bilo isplanirano u najboljoj nameri, ali nismo uspeli da dogovorimo sve detalje sa Sutjeskom i potpišemo ugovor. Tu mislim na garancije plaćanja. Više će o tome biti poznato do kraja dana", rekao je Pantović na stadionu "Rajko Mitić".

On je dodao da će se Jovović najverovatnije pridružiti saigračima na pripremama u Soveniji, kao i da će po povratku u Beograd biti predstavljen.

"Pretpostavljam da će Jovović najverovatnije otputovati u Sloveniju, što govori da je transfer realizovan. Hteli smo sve da rešimo u kratkom roku, zbog dugogodišnjeg prijateljstva dva kluba. Život je takav da ništa nije sigurno sto odsto, ali nismo hteli da prejudiciramo stvari dok se ne dogovorimo oko svega", dodao je Pantović.

Jovović je za reprezentaciju Crne Gore odigrao pet utakmica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve