Nova vest
Fudbal

Subota, 24.01.2015.

15:21

Konte: Možda se vratim u Juve

Bivši trener Juventusa Antonio Konte priznao je da ne isključuje mogućnost da se u budućnosti vrati u torinski klub.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Beta/AP Photo/Antonio Calanni

45-godišnji Konte je predvodio ‘Staru damu’ do tri titule u Seriji A, pre nego što je prošle godine napustio klub i preuzeo reprezentaciju Italije.

Konte, koji je odigrao preko 500 utakmica u dresu Juventusa kao igrač, šokirao je fudbalsku javnost svojom ostavku u julu, samo dan pre početka priprema kluba.

To nije odluka koju sam doneo odjednom. Mislim da sam je doneo više glavom, nego srcem, zato što bi mi ono reklo da ostanem u Juventusu. To je bila odluka posle tri veoma teške godine, koje su ostavile traga, i fizički i mentalno, posebno na meni”, rekao je Konte, “Da li bih se vratio u Juventus? Videćemo, nikad ne reci nikad. Vezan sam za taj grad neraskidivom vezom, proveo sam tamo 16 godina i kao igrač i kao trener”.

Juventus je trenutno vodeći tim Serije A i ima pet bodova prednosti u odnosu na Romu posle 19 kola pod vođstvom Masimilijana Alegrija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve