Nova vest
Fudbal

Subota, 24.01.2015.

01:45

Dva poraza OFK u Medulinu

Fudbaleri OFK Beograda doživeli su dva poraza od hrvatskih provligaša na Arena kupu u Medulinu.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images
ofkbeograd.co.rs

"Romantičari" su prvo poraženi od Slavena 1:0, a potom je bolja bila i zagrebačka Lokomotiva 2:1.

U premijernom meču u 2015. OFK je poražen golom osam minuta pre kraja, dok je u drugom meču tima sa Karburme kapitulirao u prvih 15 minuta drugog dela. Prvi gol u godini postigao je Zarubica.

U prvoj utakmici, OFK Beograd je većim delom meča bio konkretniji od Slavena, u 12. minutu Antić je pogodio i prečku, da bi posle slabe završnice i u nastavku meča, hrvatski tim slavio golom Ozbića na pas Purića, u 82. minutu.

OFK Beograd: Čupić, Aksentijević, Savić, Dautović, Antonov, Micevski, Gajić (k), Belaković, Antić, Dražić, Andrić. Igrali su još: Ostojić, Zlatković, Valentić, Liščević, Paločević, Cakić, Zarubica, Janković, Ješić, Jovanović, Mrdaković.

U drugoj meču, OFK je bolje otvorio meč, imao nekoliko kornera u uvodnim minutima, nakon čega Lokomotiva preuzima kontrolu i konstantno napada gol Čupića. U završnici prvog poluvremena Paločević ne koristi sjajan kontranapad.

Zagrepčani bolju igru u prvih 15 minuta drugog dela meča pretvaraju u dva gola prednosti. Prvo je pogodio Tolić, a potom Karaičić. U poslednjih pola sata OFK Beograd je zaigrao konkretnije, i konačno pet minuta pre kraja Zarubica postiže prvi gol za svoj tima na zimskim pripremama.

OFK Beograd: Čupić, Aksentijević, Dautović, Savić, Antonov, Micevski, Gajić (k), Paločević, Dražić, Antić, Jovanović. Igrali su još: Čančarević, Ješić, Janković M, Liščević, Duronjić, Sekulić, Zarubica, Mrdaković, Matović, Cakić, Janković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve