Nova vest
Fudbal

Nedelja, 28.12.2014.

20:51

Dunga: Glasao sam za Ronalda

Selektor Brazila Dunga otkrio je da je glasao za fudbalera Reala Kristijana Ronalda u izboru za „Zlatnu loptu“ za 2014. godine.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Ronaldo, aktuelni vlasnik prestižnog priznanja za najboljeg fudbalera godine, glavni je favorit da tu nagradu osvoji ponovo, a konkurencija su mu Lionel Mesi iz Barselone i golman Bajerna i nemačke reprezentacije Manuel Nojer.

Mnogi smatraju da bi Nojeru trebalo da bude odato priznanje za ulogu koju je imao u trijumfu Nemačke na Svetskom prvenstvu u Brazilu, ali je Dunga podržao kapitena Portugala.

Svoj glas sam dao Kristijanu Ronaldu“, rekao je Dunga.

Kapiten Brazila Nejmar rekao je da je glasao za Mesija, dok je drugi golman Bajerna Pepe Rejna rekao da oseća da će Ronaldo osvojiti nagradu, ali da je Nojer najviše zaslužuje. Fudbaler Barselone Šavi je, s druge strane, istakao sumnju u to koliko Portugalac zaslužuje nagradu jer nije zasijao na Mundijalu.

Osvajač „Zlatne lopte“ za 2014. godinu biće poznat na svečanosti u Cirihu 12. januara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

4 h

U fokusu

Vidi sve