Nova vest
Fudbal

Nedelja, 28.12.2014.

20:39

Mitrović pred suspenzijom

Aleksandar Mitrović pokvario je sjajan završetak godine nepotrebnim udaranjem rivala laktom u lice u duelu sa Vesterloom.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Mitrović je u petak bio strelac i asistent u pobedi Anderlehta 4:0, ali je pola sata pre kraja prilikom duela u petercu lakom udario Bruna Godoa.

Sudije to nisu videle, ali se na snimcima jasno vidi udarac, pa našem fudbaleru preti suspenzija od najmanje tri utakmice bez igranja.

Trener Anderlehta Besnik Hasi odmah je stao u odbranu svog talentovanog napadača.

"Verovatno će biti suspendovan, a ali ja mislim da on nije ni dotakao protivnika, čini mi se da je Godo povukao Mitrovića za ruku, a da je ovaj pokušaao samo da ga se otarasi. Kao napadač rivali ga stalno udaraju i čekaju neki njegov odgovor. Nadam se da će Disciplinski komitet videti da sam u pravu", rekao je Hasi.

Mitrović igra još jedno odličnu sezonu u Anderlehtu, postigao je 12 golova, od čega dva u Ligi šampiona, pa nisu veliko iznenađenje spekulacije o interesovanju velikog Milana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve