Nova vest
Fudbal

Nedelja, 28.12.2014.

18:47

Murinjo besan: Skandal, čist penal!

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo bio je besan posle remija sa Sautemptonom (1:1) jer sudija nije svirao penal na Sesku Fabregasu u drugom poluvremenu.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

“U drugim zemljama ovo je vest za naslovne strane jer je u pitanju apsolutni skandal“, rekao je Murinjo i dodao da se vrši pritisak tako što se priča o navodnom simuliranju njegovih igrača.

“Mediji, komentatori i drugi menadžeri, svi oni pritiskaju sudije. Pravo niotkuda menadžer Vest Hema Sem Olerdajs kreće da govori o simuliranju Čelsijevih igrača, zatim još jedan, pa još jedan. I onda sudija promeni penal u žuti karton. Isto se dogodilo i sa Kostom na meču sa Burnlijem. Ovaj penal bio je očigledan“, kaže Portugalac.

Murinjo kaže da je utakmica bila dobra, sa malo prilika i da je zato svaka odluka bila važna.

“Igramo veoma dobro i zaslužili smo da budemo prvi na tabeli posle prvog dela šampionata. Igrači su zaslužili slobodan dan“.

Fabregas je bio u duelu sa Targetom, a sudija Entoni Tejlor dao mu je žuti karton zbog simuliranja.

“Definitivno je bilo kontakta, sudija nije baš imao najbolji meč u životu. Mislim da neće dobro spavati večeras, sudio je užasno“, kazao je Španac.

Čelsi je prvi na tabeli sa 46 bodova, tri više od Mančester Sitija, a u sledećem kolu gostuje Totenhemu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve