Nova vest
Fudbal

Subota, 27.12.2014.

21:30

Ćirić: Kleo u Partizanu? Nerealno

Novi sportski direktor Partizana Dragan Ćirić rekao je da je da se vrlo dobro zna "ko je, i kakav je igrač Kleo", ali da je nerealno da se vrati u Partizan.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Znamo svi ko je Kleo, kako je igrao, koliko ga navijači vole. Interesantno je rešenje, ali u ovom trenutku nije realno, najiskrenije", rekao je Ćirić za Večernje Novosti.

Bivši igrač crno-belih kaže da nije učestvovao u 'sagi' oko transfera Petra Škuletića u Lil, ali ističe da je dobro što svi u klubu imaju jedinstven stav da najbolji strelac ne može da napusti Humsku.

"Nisam učestvovao u tome, ali dobro je što 100 odsto svi u klubu žele da imamo najjači mogući tim. To je dobra osnova za sve planove. Prodavaćemo kad budemo morali, ali ne po svaku cenu i na prvu ponudu", dodaje Ćirić.

On je rekao i da ne očekuje 'spektakularne' transfere ove zime, ali i da je prioritet dovođenje desnog beka.

"Ne očekujem ništa spektakularno. Sada je najbitnije da se napravi plan za leto. Uzećemo u obizr igrački kadar, a onda planirati i na duže staze. Samo tako možemo da napravimo dobar posao za Partizan", istakao je Ćirić, "Jeste, tražimo desnog beka, ali je rano za konkretnu priču na tu temu, dok sve ne definišem sa trenerom Nikolićem, sa kojim sam stalno u kontaktu".

Poslednjih nedelja se spekulisalo da bi Kleo mogao da se vrati u Partizan, za koji je nastupao od 2009. do 2011. godine i bio jedan od najzaslužnijih za ulazak u Ligu šampiona, ali je pitanje da li bi se Atletiko Paranense odrekao njegovih usluga, kao i da li bi Partizan mogao da isprati sve finansijske zahteve.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve