Nova vest
Fudbal

Subota, 27.12.2014.

18:07

L'Ekip: Nojer najbolji u 2014!

Francuski dnevni magazin „L’Ekip“ otkrio je u subotu 100 najboljih igrača za 2014. godinu, a prvi na listi je nemački golman Manuel Nojer.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Nojer je u izbotu „L’Ekipa“ proglašen za najboljeg fudbalera sveta, ispred drugoplasiranog Kristijana Ronalda i Lionela Mesija koji je na trećem mestu.

Čuvar mreže Bajerna i nemačke reprezentacije uspeo je da se nađe ispred glavnih konkurenata za Zlatnu loptu, iako je Portugalac najveći favorit za osvajanje tog priznanja.

Prvih deset fudbalera po izboru francuskog lista kompletiraju Arjen Roben, Filip Lam, Anhel di Marija, Nejmar, Tomas Miler, Luis Suares i Zlatan Ibrahimović.

„L’Ekip’ je osim toga izabrao najboljih 11 u godini na izmaku koje čine Manuel Nojer – Filip Lam, Serhio Ramos, Mats Humels, David Alaba – Toni Kros, Šabi Alonso, Anhel di Marija – Nejmar, Mesi, Ronaldo.

Jedino iznenađenje jeste izbor kapitena Borusije Dortmund Matsa Humelsa, koji nije imao previše uspešnu godinu.

Na listi 100 najboljih našli su se Mesut Ezil i Džoel Kembel, ali nema Arona Ramzija i Karlosa Tevesa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

9 h

U fokusu

Vidi sve