Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 25.12.2014.

17:23

"Dug Partizana oko 13 miliona €"

Doskorašnji potpredsednik i član Upravnog odbora Partizana Ratomir Babić rekao je na Skupštini kluba da ukupan dug "crno-belih" iznosi 13 miliona evra.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

"Naše obaveze na današnji dan su 9,9 miliona evra. S obzirom da bi na naplatu trebalo da stigne porez, dug je otprilike 13 miliona evra. Uprava je imala zadatak da izgradi internat. Svi papiri su spremni, lokacijska dozvola je spremna, samo je potrebno uplatiti sredstva Gradskom zavodu za građevinsko zemljište", saopštio je Babić.

"Od transfera Lazara Markovića očekujemo da nam se uplati od 1,3 do 1,5 milion evra. Za Mitrovića od 1,5 do 2,5 i od UEFA oko 350.000 evra. Dakle, Partizan duguje kada se ove cifre oduzmu od one pomenute (dakle, 9, 9 miliona evra) oko šest miliona evra, što nije toliko strašno", dodao je Babić.

On je delegatima podneo izveštaj u kojem je podsetio da su od 2009. godine zabeleženi "odlični sportski rezultati.

"Šest godina zaredom bili smo prvaci Srbije, što je najuspešnije razdoblje u istoriji kluba. Taj period bio je potpuna dominacija nad najvećim rivalima, dok je prošla godina izgubljena zbog pristrasnog sudjenja na našu štetu."

On je istakao da je u prethodnih pet godina uloženo sedam miliona evra u pojačanja, dok je za odlaske igrača klub bruto prihodovao 35,9 miliona evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve