Nova vest
Fudbal

Sreda, 24.12.2014.

23:54

Runi: Konačno slobodni za Božić

Fudbaler Mančester Junajteda Vejn Runi zahvalio se menadžeru Luju van Galu što je ’crvenim đavolima’ dao slobodan dan za Božić.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Van Galovi izabranici u petak, za tradicionalni ’Boksing dej’ dočekuju Nukasl, a od svih igrača Junajteda jedino Radamel Falkao nije navikao na praznični raspored utakmica.

Nećemo trenirati za Božić ove godine jer ćemo ga provesti kod svojih kuća, što je dobro za strane igrače i nas sa decom. Verujem da je novim igračima čudno što imamo više utakmica nego ikad oko Božića, nego štp su navikli. Ali, moraju da se naviknu i budu spremni za sledeće utakmice“, istakao je Runi.

Za sada je izvesno da u timu Junajteda na meču sa Njukaslom neće biti Maruana Felainija i Andera Erera, ali bi među ’crvene đavole’ trebalo da se vrati Dejli Blind.

Utakmica između Junajteda i Njukasla igra se u petak od 16 časova. ’Crveni đavoli’ tu utakmicu dočekuju na trećem mestu tabele, dok su ’Svrake’ šest pozicija dalje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve