Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 22.12.2014.

09:05

Mihajlović: Deki me je nasmejao

Trener Sampdorije Siniša Mihajlović rekao je posle remija sa Udinezeom (2:2) da je rezultat na Luiđi Ferarisu realan.

Izvor:

Autor:

Default images

Sampa je povela, ali su gosti u samo pet minuta uspeli da stignu do preokreta. Ipak, Gabijadini je uspeo da donese svom timu bod u 60. minutu igre.

Duel u Đenovi obeležilo je i treće isključenje Dejana Stankovića, pomoćnog trenera 'Zebri', u sezoni, kao i reakcija njegovog kuma Siniše Mihajlovića – koji se nasmejao.

"Šta me je nasmejalo? Dekijevo isključenje. Kada su ga isključili počeo je da se pravda kao da sam ga ja isključio, ali razumem ga. Bio mu je ovo treći crveni karton u sezoni i nervoza je učinila svoje, ali stvarno ne znam zbog čega ie isključen", rekao je Mihajlović. "Bilo bi bolje da smo pobedili, ali su oba tima išle na sva tri boda, navijači su svakako uživali. Imali smo 'rupu' u igri kad smo primili golove, posle pauze sam napravio male taktičke izmene, pa smo uvek bili na njihovoj polovini".

Sampdorija je zabeležila već deveti remi u sezoni, pa je trenutno peta sa 27 bodova, dok ekipa iz Udina zauzima deveto mesto sa pet manje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve