Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 22.12.2014.

08:15

Kleo prvi pik Partizana ove zime

Brazilski fudbaler Gabrijel Kleverson Kordova Kleo mogao bi da se ove zime vrati u redove Partizana, prenosi „Sport“.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Prema izvorima tog lista, odlazak Petra Škuletića u Lil je izvesna stvar, dok Danko Lazović ima ponudu iz Dubaija, pa su se ’crno-beli’ našli u situaciju da moraju da pronađu adekvatnog napadača.

Izbor je pao na Klea, koji je želja trenera Marka Nikolića, ali klub treba tek da započne pregovore sa napadačem Atletiko Paranensea.

Kako prenosi „Sport“, Partizan se više puta do sada našao u sličnoj situaciji, što se odnosi na odlaske Škuletića i Lazovića, i tada je rešenje bilo vraćanje fudbalera koji su već igrali u crno-belom dresu.

Kleo je više puta istakao da bi se uvek vratio u Partizan, ali iz redova ’crno-belih’ tek treba da se naprave konkretni potezi. Međutim, zbog predstojećih izbora u Humskoj, pitanje je kada će nešto po tom pitanju moći da se uradi. Dobra vest za Partizan je da je Brazilac rekao da je potrebno samo da ga neko pozove, a loša da je Kleo bio jedan od najplaćenijih fudbalera ’crno-belih’ od 2009. do 2011. godine, kada je igrao za taj klub.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

78 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve