Nova vest
Fudbal

Nedelja, 21.12.2014.

14:02

Dug Zvezde 52 miliona evra

FK Crvena zvezda saopštio je na Skupštini da dug kluba iznosi 52.003.519 evra, dok su potraživanja kluba 2.720.994 evra.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

Na sednici je izabrano i 15 članova novog Upravnog odbora, dok će se u njemu naknadno naći još petorica.

Novi Upravni odbor čine Branislav Đurđević, Srđan Knežević, Miloš Đurković, Mladen Jevtić, Dušan Bajatović, Vladica Popović, Slaviša Kokeza, Ivica Tončev, Branko Radujko, Božidar Cerović, Nebojša Čović, Aleksandar Antić, Predrag Ćurlibrk, Zoran Bašanović i Slobodan Babić.

Oni su izabrani po predlogu novog predsednika Crvene zvezde Svetozara Mijailovića.

"Zvezda je u svim svojim fazama imala problema, pa i u onim godinama kada je nizala najveće uspehe. Imala je snage tada da rešava probleme, a verujem da i sada ima snage", rekao je Mijailović, "Čuvaću i braniću interese Zvezde. Svestan sam problema u kojima je Zvezda, ali sam i uveren da je problem rešen. Ova funkcija koju sam prihvatio u godinama koje imam, ni na koji način nije vezana za moju karijeru. To je vraćanje duga koji mi je Zvezda pružila".

Takođe, na Skupštini je Dragan Džajić izabran za počasnog predsednika kluba, dok će stadion Zvezde ubuduće nositi ime Rajka Mitića.

Umesto Svetozara Mijailovića, za predsednika Skupštine Zvezde izabran je Ratomir Dujković, dok će potpredsednici biti Ivan Bekjarev i Stanislav Karasi. Sednici Skupštine prisustvovalo je 90 od 146 članova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve