Nova vest
Fudbal

Nedelja, 21.12.2014.

00:30

MVP Ramos: Specijalan dan za Real

Fudbaler Real Madrida Serhio Ramos izjavio je da titulu na Svetskom klupskom prvenstvu posvećuje svim navijačima tog kluba.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Real je savladao San Lorenco sa 2:0 u finalu u Marakešu i zaokružio odličnu sezonu četvrtim trofejem.

Ramos je postigao prvi gol na meču, a na dodeli pehara izabran je za najboljeg igrača celokupnog turnira u Marakešu, pošto je mrežu zatresao i u polufinalu protiv Krus Asula.

„Ovo je specijalan dan za Real Madrid. Ovo je rezultat rada i činjenice da smo prošle sezone osvojili Ligu šampiona. Posvećujemo titulu svim navijačima Reala“, rekao je Ramos.

On je dodao da nije bio potpuno fizički spreman.

„Iskreno, mnogo sam rizikovao što sam igrao. Postojao je rizik da se ponovo povredim, to se nije desilo i bilo je vredno truda“, dodao je štoper ’Kraljevskog kluba’.

Španski defanzivac postigao je dva gola na ovom turniru što mu je donelo titulu MVP.

„Lično sam veoma srećan, dao sam sve od sebe i doprineo golovima. Stigli smo do trenutku u kom nismo dugo osvajali, a ovo je za Real Madrid i moju porodicu. Kada imaš sreće da postigneš gol, osećaš se malo bolje. Ali, iznad svega ovo je timski uspeh“, zaključio je Ramos.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve