Nova vest
Fudbal

Subota, 20.12.2014.

18:55

Suares: Nisam opterećen golovima

Fudbaler Barselone Luis Suares rekao je posle prvog gola u dresu katalonskog kluba u Primeri da ga samo zanima uspeh tima, a ne broj pogodaka koje će postići.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Urugvajac je u redove Barselone došao proteklog leta iz Liverpula, već je postigao dva gola u Ligi šampiona, a na prvi gol u domaćem šampionatu čekao je dva meseca, a postigao ga je u trijumfu nad Kordobom sa 5:0.

Remi sa Hetafeom nas je iznervirao jer treba da se borimo za titulu. Postizanje golova je uvek bitno, ali uz podršku, znali smo da nas čeka sreća. Napadač sam i moram da postižem golove, ali ja pomažem timu da pobedi. Zbog toga nisam opsednut golovima. To da tim pobeđuje je najvažnije i to smo postigli. Do pobeda dolazite kada pravite čiste šanse. Sada moramo da preokrenemo situaciju“, istakao je Suares.

Novinare je posebno zanimalo kome je bila posvećena proslava gola, pošto je to učinio tako što je poljubio prste desne ruke.

Poljubio sam prste za svoju suprugu i decu koji su ostali kod kuće“, naglasio je Suares.

Barselona trenutno ima bod manje od Reala na drugoj poziciji Primere, ali i utakmicu više od ’kraljevskog kluba’.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve