Nova vest
Fudbal

Petak, 19.12.2014.

10:05

Simeone: Ne želim da kritikujem

Menadžer Atletiko Madrida Dijego Simeone nije želeo da kritikuje svoje igrače posle remija u Kupu Kralja sa L'Ospitaletom.

Izvor:

Autor:

Default images

Šampion Španije trijumfovao je ubedljivo u prvom meču (3:0), da bi u revanšu dva put vodio golovima Marija Mandžukića, ali je Ruban Alkares doneo, beznačajan, ipak veliki remi svom timu.

"Izgubili smo samo jedan meč ove sezone na Kalderonu. To dovoljno govori o našem radu i iskreno se nadam da možemo da nastavimo u istom ritmu", jasan je Ćolo.

'Jorgandžije' su spomenuti poraz doživele prošlog vikenda, kada je u Madridu slavio Viljaeral, propustivši šansu da se ponovo izjednači na drugom mestu Primere sa Barselonom.

"Što se samog meča tiče, zadovoljan sam. Dobro smo otvorili duel i postigli gol, ali su gosti sjajno odreagovali u nastavku. Imali su i sreće kod prvog pogotka, ali je drugi bio golčina", dodao je Simeone.

Atletiko za vikend očekuje duel na San Mamesu protiv Atletik Bilbaa, dok ih u osmini finala Kupa Kralja očekuje dvomeč sa gradskim rivalom Realom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve