Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 18.12.2014.

15:38

Falkao: Želim da ostanem

Fudbaler Mančester junajteda Radamel Falkao rekao je da želi ostane u tom klubu, ali i da se izbori za veću minutažu u ekipu Luja van Gala.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Sa moje tačke gledišta, želim da ostanem, ali očigledno da moram da analiziram situaciju. Osećam da sam spreman za trenutak kad budem potreban timu. Kad god budem imao priliku da igram daću sve od sebe i trudiću se da pomognem", rekao je Falkao za britanske medije.

Falkao, koji je ovog leta došao u Junajted iz Monaka, odigrao je samo osam utakmica u Premijer ligi zbog problema s povredom.

"Svaki fudbaler želi da igra, niko ne voli da sedi na klupi. Ali, kad god dobijem priliku, bilo to pet, 10, 20 ili 90 minuta moram da budem najbolji", kazao je Falkao.

Trener Junajteda Luj van Gal je rekao da Falkao prvo mora da dokaže da je u dobroj formi pre nego što postane redovan član prvog tima.

"Trener i ja mnogo razgovaramo. On ima filozofiju što poštujem. Bio sam povredjen i morao sam da čekam svoju šansu. Sada sam dobro, spreman sam skoro 100 odsto... Hajde da sačekamo i vidimo odluku trenera", dodao je Falkao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve