Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 18.12.2014.

14:44

Partizan se sprema od 10. januara

Fudbaleri Partizana počeće 10. januara pripreme za prolećini deo Superlige Srbije, tokom kojih će odigrati devet prijateljskih utakmica.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Fudbaleri i stručni štab okupiće se 10. januara u Sportskom centru Teleoptik, a tokom dva dana igrači će obaviti lekarske preglede i merenja.

U ponedeljak, u 11 časova obaviće se zvanična prozivka, a nakon toga ekipa će početi sa treninzima sve do utorka, 20. januara, kada će crno-beli otputovati u Antaliju.

Partizan će u Antaliji igrati tri pripremne utakmice, 23. januara protiv Dinama iz Moskve, četiri dana kasnije protiv Ciriha, a 29. januara protiv Austrije iz Beča.

Povratak u Srbiju predvidjen je za subotu 31. janaura, a tokom petodnevnog boravka u Beogradu Partizan će u Zemunelu, 4. februara odigrati test utakmicu, protiv rivala koji još nije odredjen.

Dan kasnije ekipa ponovo odlazi u Antaliju, gde će za osam dana odigrati pet trening mečeva. U subotu 7. februara crno-beli će igrati protiv Sarajeva, dan kasnije predvidjena je nova utakmica, a rival još nije poznat, a 10. februara protiv Liteksa iz Loveča.

Partizan će u četvrtak 12. februara igrati protiv Maribora, a dan kasnije protiv Šahtjora iz Donjecka. Povratak ekipe očekuje se u subotu, a prolećni deo šampionata počinje za vikend, 21. i 22. februara.

Partizan je jesenji deo šampionata završio na prvom mestu sa šest bodova više u odnosu na drugoplasiranu Crvenu zvezdu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve