Nova vest
Fudbal

Sreda, 17.12.2014.

21:23

Vulićević: Svaka muka se zaboravi

Fudbaler Partizana Miroslav Vulićević izjavio je da je prvi period oporavka od povrede kolena prošao i da sada radi na jačanju mišića.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Vulićević je doživeo tešku povredu kolena na ’večitom’ derbiju, kada su mu stradali prednji ukršteni ligamenti.

„Dosta je bolno, ali šta da se radi, svaka muka se zaboravi. Taj neki prvi period vraćanja u noge u pun pokret je prošao, a sad radim na stabilizaciji i jačanju i za sada sve ide kako treba. Prepodne 3-4 sata, pa popodne još jedno dva sata, između toga led, fizikalne terapije...“, rekao je Vulićević za zvanični sajt Partizana.

Iako do sada nije imao nikakvih povreda u karijeri, ova ga je od terena odvojila na više meseci.

„Do sada me je pratilo to da nikada nisam imao povredu, retko kad sam odsustvovao, ali to se desilo. Šta da se radi, iz ove kože se ne može. Radim non-stop da se vratim što pre i u što boljoj kondiciji“, rekao je Vulićević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

Piksi na EURO misiji – prva stanica Torino

Dok fudbalska Evropa odbrojava do početka samita najboljih kontinentalnih selekcija koji se održava u Nemačkoj od 14. juna, selektor Dragan Stojković sa najbližim saradnicima radi na pripremama za najveći fudbalski događaj u 2024. godini.

FSS

13:29

3 h

U fokusu

Vidi sve