Nova vest
Fudbal

Sreda, 17.12.2014.

20:49

Lukaku: Želimo Ligu Evrope

Engleski klubovi se po nepisanom pravilu ne trude previše u Evropi osim ako nije u pitanju LŠ, ali po rečima Romalua Lukakua Everton bi to mogao da promeni.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Tim iz Liverpula se lako plasirao u šesnaestinu finala Lige Evrope gde će igrati sa švajcarskim Jang Bojsom.

"Želimo da osvojmo Ligu Evrope i tako na najbolji mogući način predstavimo Englesku u Evropi. Mislim da po igri ne zaostajemno mnogo za Čelsijem i Sitijem, a dokaz za to su naše utakmice protiv Lila i Volfsburga", rekao je Lukaku.

Everton se muči u prvom delu sezone u Premijer ligi, tek je deseti na tabeli, ali je laganom pobedom nad Kvins Park Rendžersom najavio izlazak iz krize.

"U ligi nam je krenulo bolje i moramo nastaviti u ovom tempu. Ako uspemo da prenesemo formu i na Evropu, svašta je moguće. Znate da je svima nezgodno igrati protiv engleskih klubova", rekao je Lukaku.

Everton će gostovati Jang Bojsima 19. februara, u prvom duelu šesnaestine finala Lige Evrope. Predstojećeg vikenda gostuje Sautemptonu u 17. kolu PL.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve