Nova vest
Fudbal

Sreda, 17.12.2014.

09:55

Fabregas: Možemo da osvojimo sve

Najbolji asistent Čelsija i Premijer lige Cesk Fabregas smatra da njegov tim može da osvoji trofej u sva četiri takmičenja u kojima nastupa.

Izvor:

Autor:

Default images

'Plavci' su u utorak stigli do plasmana u polufinale Liga Kupa, pošto su golovima Edena Azara, Filipea Luisa i Andree Širlea savladali Darbi Kaunti.

"Uživam igrajući za ovaj tim, imamo veoma jak sastav i želimo da osvojimo sve. Svakako da možemo da budemo još bolji, čega smo i svesni", rekao je Španac posle pobede u Liga Kupu.

Ekipa Žozea Murinja od starta sezone igra sjajno na svim poljima. Rutinskom igrom je obezbedila plasman u šesnestinu finala Lige šampiona, gde je čeka novi duel sa ekipom Pari Sen Žermena, dok u Premijer ligi posle 16. kola ima tri boda prednosti u odnosu na prvog pratioca Mančester Siti.

"Naredne dve-tri nedelje su veoma važne za nas, a svi se ponašaju veoma profesionalno i fokusirani su na tim. Vreme će pokazati koliko ćemo dobru sezonu imati. Talenta definitivno imamo, kao i disciplinu i hrabrost da osvojima sva četiri trofeja. Siguran sam u to posle kratkog perioda koliko sam deo ovog tima. Moramo da nastavimo da radimo, a pričaćemo na kraju sezone", dodao je Fabregas.

Narednog vikenda ekipu Čelsija očekuje duel sa Stoukom na stadionu Britanija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve