Nova vest
Fudbal

Utorak, 16.12.2014.

22:20

Real preko Krus Asula do finala KPS

Fudbaleri Real Madrida plasirali su se u finale Klupskog prvenstva sveta u Maroku lakom pobedom protiv meksičkog Krus Asula sa 4:0.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Ekipa Karla Ančelotija kontrolisala je duel u Marakešu od početka do kraja i očekivano je došla na korak od novog trofeja.

Meksički tim dobro je počeo, imao je na startu nekoliko dobrih prilika, a u osmom minutu Pavone je lako mogao da savlada Kasiljasa.

Madriđani su brzo prebrodili početnu krizu i poveli su praktično bez šanse. Toni Kros izveo je u 14. minutu prekid sa desne strane, a Ramos je iskoristio loše istrčavanje golmana i glavom pogodio za 1:0.

Od tog trenutka sve je bilo lakše za prvaka Evrope, a na poluvremenu je bilo 2:0 pošto je u 36. minutu pogodio i Benzema iz voleja nakon dodavanja Karvahala. Poslednju šansu za eventualan povratak Krus Asul je propustio u 40. minutu kada je Kasiljas odbranio penal Toradu i tako ulio dodatno samopouzdanje svom timu.

U nastavku meča nije se ništa promenilo. Real je lako kontrolisao dešavanja, a na 3:0 je povećao Garet Bejl. Velšanin je ispratio odličnu akciju i asistenciju Ronalda i na drugoj stativi se ’poklonio’.

Konačan rezultat postavio je sve bolji Isko u 72. minutu. Ronaldo je pre dodavanja napravio nekoliko driblinga, a Isko je zalomio u sredinu i savladao golmana Koronu.

Madriđani će u velikom finalu igrati protiv pobednika drugog polufinala koje je na programu u sredu, a sastaju se San Lorenco i Okland.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve