Nova vest
Fudbal

Utorak, 16.12.2014.

20:30

Garsija i Alegri suspendovani

Trener fudbalera Rome Rudi Garsija suspendovan je na dve utakmice zbog sukoba s redarom na stadionu, po završetku utakmice sa Đenoom prošlog vikenda.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Kako je saopštio Fudbalski savez Italije, Garsija je kažnjen jer je pokušao da udari redara posle nedeljne utakmice sa Đenoom, u kojoj je Roma pobedila sa 1:0.

Garsija je suspendovan zbog "agresivnog ponašanja", navodi se u saopštenju. Odbrambeni fudbaler Rome Hose Holebas suspendovan je na jednu utakmicu zbog nesportskog ponašanja, pošto je "provocirao i vredjao" navijače Djenove.

Roma je kažnjena sa 20.000 evra jer nije saradjivala u istrazi o incidentu.

Čim je sudija označio kraj utakmice u nedelju, navijači su u teren ubacivali flaše, metalne novčiće i upaljače, pa je Djenova kažnjena s 30.000 evra zbog loše organizacije i nesportskog ponašanja navijača.

Trener Juventusa Masimilijano Alegri suspendovan je na jednu utakmicu zbog komentarisanja sudjenja posle nedeljne utakmice sa Sampdorijom, koja je završena remijem, 1:1.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve