Nova vest
Fudbal

Petak, 28.11.2014.

21:17

Rodžers: Prvi do otkaza? Ja

Menadžer Liverpula Brendan Rodžers smatra da je on favorit za dobijanje otkaza u Premijer ligi.

Izvor:

Autor:

Default images

'Redsi' nisu uspli da se nadograde na prošlu sezonu, kada su umalo stigli do titule, pa posle 12 odigranih kola zauzimaju 12. mesto sa samo 14 bodova, dok su i u Ligi šampiona u nezavidnoj situaciji.

"Pre nekoliko meseci bio sam 'menadžer godine', a sada sam prvi favorit za otkaz. To je samo deo divnog života koji donosi rad u fudbalu", kaže Rodžers.

Ekipa sa Enfilda izgubila je već šest mečeva ove sezone, isto koliko i cele prošle sezone, a, posle remija u Razgradu protiv Ludogoreca (2:2), Liverpul mora da slavi protiv Bazela u poslednjem kolu na domaćem terenu – ukoliko želi u nokaut fazu.

"U ovakvim situacijma, najbolje što možete da uradite je da se okrene prvom sledećem izazovu koji sledi, ili onome što možete da kontrolišete. Za mene, to je rad sa igračima, pojašnjavanje njima uloge koje očekujem da imaju na terenu i uopštenom funkcionisanju tima", dodao je Rodžers i stao u odranu Simona Minjole, koji se takođe nalazi pod udarom kritika, rekavši da ih je Belgijanac mnogo puta spasao i da nije fer napadati ga.

Liverpul ne zna za pobedu u prethodnih pet kola u svim takmičenjima, a narednog vikenda čeka Stouk.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve