Nova vest
Fudbal

Petak, 28.11.2014.

20:26

"Grizem zbog teškog odrastanja"

Napadač Barselone Luis Suares svoju agresiju na terenu objašnjava teškim uslovima pri odrastanju, priznajući da ga je želja za uspehom koštala velikih grešaka.

Izvor:

Autor:

Default images

Kontroverzni Urugvajac nedavno je 'odslužio' četvoromesečnu susprenziju zbog ujedanja Đorđa Kjelinija na Mundijalu, a od tada je šest puta nosio dres Blaugrane.

"Najgora stvar ponekad po mene na terenu je moj temperament. Ali, on kreće iz toga da u životu ništa nisam dobio. a trudim se da na terenu uradim sve, što me na kraju i dovede do velikih grešaka".

Bivša zvezda Liverpula postigla je svoj debitantski gol za novi tim na meču Lige šampiona protiv APOEL na Kritu, posle sjajnog driblinga i solo prodora.

"Iskreno, da nisam počeo da igram fudbal, ne znam čime bih izabrao da se bavim. Moj san je oduvek bio fudbal, ali sam se ponekad i šalio da želim da postanem pevač, zbog svog lošeg glasa. Stvarno ne znam šta bih bio... Ne mogu da zamislim sebe da radim bilo šta drugo", kaže Suares.

Real drži čelo Primere sa dva boda više od večitog rivala, a i pored poraza u El Klasiku, na kojem je Suares i debitovao, Urugvajac smatra da je trka za titulu daleko od gotove.

"Dobro je imati pet ili šest timova koji se bore za najviši plasman. To vam govori da španski fudbal ne čine samo Real Madrid i Barselona, jer ima još nekoliko timova koji bi mogli da prvi prođu kroz cilj. To se najbolje vidi na uspehu Atletiko Madrida, koji je samo pokazao, na primer, Valensiji i Sevilji da sanjaju veće stvari", dodao je Suares.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve