Nova vest
Fudbal

Petak, 28.11.2014.

17:36

Pelegrini: Kolarov i dalje povređen

Menadžer Mančester Sitija Manuel Pelegrini rekao je da se Aleksandar Kolarov još uvek nije u potpunosti oporavio od povrede, ali da će se to dogoditi uskoro.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Reprezentativac Srbije povredio je list na zagrevanju uoči gradskog derbija protiv Mančester Junajteda, posle čega su lekarski nalazi utvrdili da mora na jednomešecnu pauzu.

"Kolarov i David Silva još uvek nisu spremni da igraju. Oporavak njih dvojice ide u dobrom smeru i verujem da uskoro biti spremni za utakmice. Dobra vest je da se Džeko oporavio i već na narednom meču biće na terenu", rekao je Pelegrini na konferenciji za medije uoči meča protiv Sautemptona u Premijer ligi.

Kolarov je zbog povrede propustio i reprezentativne obaveze ovog meseca, poraz u Beogradu od Danske (3:1) u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo i pobedu u prijateljskom meču nad Grčkom (2:0) na Kritu.

On je ove sezone za "Građane" odigrao devet utakmica u svim takmičenjima.

Tokom karijere igrao je za Čukarički, OFK Beograd i Lacio, dok je za reprezentaciju Srbije nastupio 52 utakmice i postigao pet golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve