Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 27.11.2014.

13:43

Krunić: Pribojavamo se Radničkog

Trener Jagodine Simo Krunić izjavio je da se pribojava predstojeće utakmice protiv Radničkog iz Kragujevca u Jelen Superligi.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

"Ćurani“ u subotu od 13 časova dočekuju Radnički iz Kragujevca, u utakmici pretposlednjeg, 14. kola jesenjeg dela sezone.

"Radnički je u poslednja tri kola imao tri nerešena rezultata, nisu primili gol. Nije isti mentalitet ekipe i isti odnos prema utakmici sada i pre naše utakmice u Kupu. Mi smo tada pobedili sa 3:0 ali znamo da će u prvenstvu biti jako teško", rekao je Krunić.

Krunić je rekao da je Jagodina u poslednje vreme bolje igrala na gostovanjima nego na domaćem terenu, ali da to ne treba da stvara pritisak njegovim igračima.

"Svesni smo da je vrlo važno kako ćemo ući u duel, ali jasno je da se pribojavamo ove utakmice", rekao je Krunić.

Posle 13 kola u Superligi, Jagodina je osma na tabeli sa 17 bodova, a Radnički zauzima poslednje, 16. mesto sa sedam bodova.

Fudbaler Jagodine Đorđe Šušnjar rekao je da je ekipi Radničkog svaki bod važan u borbi za opstanak, ali da je cilj njegove ekipe da bude u vrhu tabele.

"Naš cilj je jasan - Jagodina mora da bude u vrhu tabele, a da bi se to ostvarilo, moramo da pobeđujemo", rekao je Šušnjar.

U ekipi Jagodine zbog povrede neće biti golmana Nikole Perića, a zbog suspenzije utakmicu će propustiti Filip Arsenijević i Milan Milinković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve