Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 27.11.2014.

10:03

Ristić: Prekinućemo negativni niz

Mladi fudbaler Crvene zvezde Mihailo Ristić kaže da njegov tim mora da pobedi OFK Beograd u 14. kolu Jelen Superlige.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

Crveno-beli su u prethodna dva meča odigrali 0:0, sa Čukaričkim i Radničkim.

“Ova utakmica je za nas ključna jer bio bi veliki problem ako bismo nastavili negativni niz. Ipak, siguran sam da ovom utakmicom prekidamo taj niz i zato jedva čekam da počne. Nisam mnogo pratio njihove mečeve, ali poznajem neke igrače iz reprezentacije“, rekao je Ristić.

“Mislim da imaju odličan tim i samim tim očekujem odličnu utakmicu. Nadam se da će biti lep ambijent, a tri boda su naš imperativ i verujem da neće izostati“, dodao je 18-godišnji igrač.

Dva remija su sigurno ostavila traga i na ekipu, a Mihailo je objasnio i u kojoj meri.

“Naravno da rezultati utiču na nas, kako pozitivni tako i negativni. Uvek je sve lakše i lepše kada se pobeđuje, međutim, baš kada je najteže, moramo biti jedinstveni. To i radimo, zajedno smo u ovome i izaći ćemo još jači. Imamo veliki motiv i veliku želju da pobedimo u subotu“.

Prethodni put kada su se susreli Crvena zvezda i OFK Beograd, crveno-beli su pobedili 4:2, i potom proslavili titulu.

“Možda baš u subotu napokon ponovo vidimo i goleadu, kao na toj utakmici, zašto da ne. Ali najbitnije je da mi postignemo više golova od protivnika. Do pre šest meseci sam gledao Zvezdu iz Galerije, pa i tu utakmicu za titulu. Sada sam na terenu, i doprinosim timu. Sve se desilo vrlo brzo, možda i prebrzo, ali šta je tu je, spreman sam na sve šta me čeka“, zaključio je Ristić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve