Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 27.11.2014.

08:10

Partizan sa Totenhemom u 21.05

Fudbaleri Partizana od 21.05 časova igraju sa Totenhemom u Londonu meč petog kola Lige Evrope.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

"Crno-beli" su poslednji u grupi sa samo jednim bodom, osvojenim upravo na utakmici sa engleskim timom, pa nemaju šansi za plasman u naredni krug.

Ipak, trener Marko Nikolić rekao je da Partzan u meč neće ući sa belom zastavicom, već očekuje ravnopravnu borbu kao što je to slučaj bio u Beogradu u septembru, gde su dva tima igrala bez golova.

"Protivnik ima kvalitetan tim, ali su posle meča u Beograda ušli u probleme i sada polako podižu formu. Oni su najverovatnije obezbedili plasman u drugu rundu i očekujem da će igrati slično kao u Humskoj. Ko god da bude igrao, biće to veoma jak sastav. Biće ovo još jedna prilika za uživanje i mislim da neće nedostajati tenzije", rekao je Nikolić.

Fudbaleri Partizana rekli su da nema većeg motiva od igranja sa kvaltetnim protivnikom u Engleskoj.

Menadžer Totenhema Maurisio Poćetino naglasio je važnost meča sa Partizanom kako bi tim podigao samopouzdanje za Premijer ligu.

"Važno je da odigramo dobro na Vajt Hart Lejnu, da napravimo dobar posao, da pobedimo. Važno je da pobedimo i isto tako odigramo u nedelju protiv Evertona. Moramo pronaći rešenje za Premijer ligu, ali nam je i Liga Evrope važno takmičenje", istakao je Poćetino.

Nikola Drinčić nije otputovao zbog lakše povrede kolena, pa je stručni štab odlučio da on ostane u Srbiji.

U drugom meču grupe sastaju se Bešiktaš i Asteras.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve