Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 27.11.2014.

00:10

Klop: Nismo bili dovoljno dobri

Trener Borusije Dortmund Jirgen Klop izjavio je da njegova ekipa nije bila dovoljno dobra i da je Arsenal zasluženo pobedio.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Arsenal je u petom kolu grupe D pobedio Borusiju na svom stadionu, rezultatom 2:0.

Strelci za ’Tobdžije’ bili su Jaja Sanogo i Aleksis Sančes, pa su tako obe ekipe obezbedile prolaz u osminu finala Lige šampiona.

„Bio je to najgori mogući start, primiti tako brz gol. Bilo je perioda kada smo radili ono što smo želeli, ali su ti periodi bili suviše kratki. Prečesto smo bili loši i Arsenal je zaslužio da pobedi večeras. Jednostavno nismo bili dovoljno dobri“, rekao je Klop.

Trener Borusije izjavio da će ekipa nastaviti da radi i da se poboljšava.

„Mogli smo bolje da odigramo, nismo bili dovoljno hrabri. Postoji 1.000 razloga zbog kojih nismo bili dobri večeras i moraćemo da radimo. To je plan, uvek radimo. Ne zabavljamo se između utakmica i uvek pokušavamo da unapredimo stvari. Moramo priznati da nemamo samopouzdanja kao u pozitivnim periodima, ali možete raditi da zaslužite sreću. Vratićemo se, ne treba nam perfektan fudbal, samo nam treba rezultat“, zaključio je Klop.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve