Nova vest
Fudbal

Sreda, 26.11.2014.

18:29

Riberi: Sve je bilo spremno za Real

Fudbaler Bajerna iz Minhena Frank Riberi otkrio je u sredu da je u leto 2009. godine bio blizu prelaska u Real Madrid.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Nije tajna da je Real želeo da dovede bivšeg reprezentativca Francuske pre nekoliko godina, ali je Riberi otkrio da je taj transfer bio bliži nego što je bilo ko mislio.

"Prolazio sam kroz težak period 2009. godine kada je Luj Van Gal stigao u klub. Ne samo zato što se nisam dobro slagao sa Van Galom, već i zbog toga što me je mnogo klubova želelo - Juventus, Inter, Čelsi, Mančester siti, Real i Barselona. Moj agent i predstavnici Reala su razgovarali nekoliko puta. Supruga mi je rekla da bi bila srećna da se preseli u Madrid ako je to ono što ja želim. Sve je bilo spremno", dodao je Riberi.

On je istakao da je u tom periodu bio "šokiran" zbog toga što se toliko klubova interesuje za njega.

"Nisam znao šta da radim, bio sam na ivici prelaska. Onda sam dva ili tri puta razgovarao sa Ulijem Henesom i Karl-Hajnc Rumenigeom i oni su bili sjajni. Nikada to neću zaboraviti", kazao je Riberi.

Riberi (31) je od tada sa Bajerom osvojio tri titule u Bundesligi i Ligu šampiona. Njemu ugovor sa šampionom Bundeslige ističe u junu 2017. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve