Nova vest
Fudbal

Sreda, 26.11.2014.

18:01

Lazić: Vreme da koristimo šanse

Mladi štoper Crvene zvezde Darko Lazić uveren je da će napadači proraditi protiv OFK Beograda u subotu.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Crveno-beli su postigli samo tri gola u poslednjih šest utakmica, a napadači "poste" već 14 sati igre.

"Potrebno je da pokažemo dosta dobru igru iz koje će se izroditi i šanse, i mislim da je vreme da ih iskoristimo. Sledeća utakmica na Marakani će se igrati tek za četiri meseca, i nadam se da ćemo se na lep način oprostiti od navijača kada je ova godina u pitanju", rekao je Lazić.

Zvezda dva kola pre kraja jesenjeg dela prvenstva u JSL zaostaje šest bodova za Partizanom, a meč sa OFK joj je ključan za povratak samopouzdanja, nakon remija u Kragujevcu.

"Posle dva remija, svakako da je malo poljuljana atmosfera, ali ništa specijalno, i ništa što se neće u potpunosti popraviti nakon prve naredne pobede. Takve stvari se u fudbalu dešavaju, a mi ćemo dati sve od sebe i pokušaćemo da pobedimo i time da se vratimo na pobednički kolosek", rekao je Lazić.

OFK Beograd je trenutno peti u ligi, neporažen je u poslednja četiri kola, ali je u međuvremenu samo jednom slavio.

"Spremamo se kao i za svaku drugu utakmicu, naporno radimo. Analiziramo protivnika, stručni štab nas upoznaje sa njihovim vrlinama i manama. Oni su mlada ekipa, forsiraju dosta mladih igrača, ali su i pored toga peti na tabeli, što pokazuje da imaju kvalitet. Lično ih nisam mnogo gledao ove sezone, ali siguran sam da nas očekuje dobra utakmica", rekao je Lazić.

Meč Zvezde i OFK Beograda igra se u subotu od 18 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve