Nova vest
Fudbal

Sreda, 26.11.2014.

10:29

Ibra: Nisam još sasvim spreman

Fudbaler Pari Sen Žermena Zlatan Ibrahimović rekao je da još nije sasvim spreman, ali da će mu gol u pobedi nad Ajaksom doneti samopouzdanje.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Švedski fudbaler se nedavno vratio na teren posle jednoipomesečne pauze zbog povrede pete i bio je strelac ključnog gola u pobedi ’Svetaca’ nad Ajaksom sa 3:1 u Parizu u petom kolu Lige šampiona.

Osvojili smo tri boda, ali mislim da možemo da postignemo mnogo više. Znači mi gol zbog samopouzdanja, naravno, ali je važnije da budem 100 odsto spreman. Nisam mogao da treniram dva meseca. Moram da igram utakmice, pronađem ritam i igram kako znam“, rekao je Ibrahimović.

Pari Sen Žermen je sada prvi u grupi, sa golom više od Barselone, sa kojom igra u poslednjem kolu na „Kamp Nou“, a pobednik tog duela će osvojiti prvo mesto u grupi F.

Važno nam je prvo mesto, a važno je i Barseloni. Sledeća utakmica će biti velika, a u igri će biti i malo prestiža“, rekao je popularni Ibra.

Trener Parižana Loran Blan rekao je posle utakmice da je Ajaks igrao bolje.

Igrali smo protiv tima koji je igrao mnogo bolji fudbal nego mi, ali im je falila efikasnost. Sa druge strane, mi smo bili vrlo ubojiti, tako da nije iznenađenje što smo postigli tri gola“, rekao je Blan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve